PUMPEHUSET og Liveart.dk Præsenterer
The Disabled Avantgarde
Rainham Sheds

The Disabled Avantgarde er en del af Hitparaden #2

Køb partoutbilleter: 200 kr. + gebyr
Køb dagsbilletter: 80 kr. + gebyrThe Disabled Avantgarde
The Disabled Avantgarde er en kunstnergruppe bestående af Katherine Areniello og Aaron Williamson, som begge er handicappede. Med selvironi og satire udfordrer de såkaldt normale menneskers stereotypiske forventninger til handicappede. På Hitparaden2 kan du opleve den sort-humoristiske performance ”Institutional Classics”, institutionsklassikere – en nyfortolkning af ”Hjulene på bussen” og andre populære evergreens fra dagcentre, plejehjem og institutioner for handicappede over hele verden. Med en multihandicappet forsanger (Areniello) og en døv heavy metal-guitarist (Williamson) får de kendte og elskede klassikere et nyt og anderledes udtryk. I Pumpehuset optræder de for første gang med et ni personers band. Kom og vær med! Det bliver lejrbålssang som i helvede.

Rainham Sheds
The Rainham Sheds er både en kunstbevægelse og et feministisk post punk band bestående af Jenna Finch på trommer, Kate Mahony på guitar og Rachel Dowle på bas.

Black Note
Københavnerbaseret DJ-kollektiv med musikalsk udspring i et fransk-elektronisk udtryk. Officielt oprettet i 2011, og pt. bestående af en håndfuld sultne musikaspiranter og DJs. Kollektivets to hovednavne, Daniel Taylor & DEUX MILLE, spiller torsdag aften et back-to-back DJ set der bliver en sofistikeret magtdemonstration af BLACK NOTEs raffinerede tilgang til house og techno.
Torsdag
18. sep 2014
dørene åbner
16.00
Showet starter
21.30
Pris
80/200 Kr. + gebyr
Rainham Sheds
Placeholder image
?>