PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Dirty Honey
Timechild

Dirty Honey serverer en møgbeskidt omgang fuldfed rockblues i Pumpehuset

Med en vokal, der river dig ud af din hverdag og guitar-riffs, der sender elektricitet gennem dine årer, er Dirty Honey ikke bare et band; de er en oplevelse. Deres seneste album er som en tidsmaskine, der tager dig tilbage til rockens guldalder, men med en friskhed, der vækker selv den mest kræsne lytter.

Pumpehuset kommer til at eksplodere, når Dirty Honey fylder lokalet med deres energi og musikalske virtuositet. Så, er du klar til at kaste dig ud i en aften, der blander det bedste fra fortiden med nutidens rå attitude? Billetterne forsvinder hurtigere end en guitar-solo, så skynd dig at sikre dig din plads til det, der uden tvivl bliver en uforglemmelig rockaften!

Tirsdag
20. feb 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
285 Kr.
Timechild
Timechild er et dansk progressivt, heavy rock band dannet i 2020 i København. Deres lydunivers består af en blanding af progressiv rock og heavy metal, domineret af en kraftfuld lead vokal og karakteristiske twin guitarer, som tilsammen skaber deres unikke skandinaviske udtryk.Siden Timechild udgav deres debutplade ”And Yet It Moves” i slutningen af 2021 er det gået rigtigt stærkt for det nye danske band. Topanmeldelser fra både danske og internationale medier, danmarkstour med bl.a. Jesper Binzer, Thundermother og Artillery, koncerter i bl.a. Store Vega, Amager Bio, Copenhell Metal Cruise og adskillige danske festivaler heriblandt Jailbreak Festival 2023 med artister som Glenn Hughes, Wolfmother, og Saxon.
Placeholder image
?>