PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Digitalism

Jens "Jence" Moelle og İsmail "Isi" Tüfekç blev venner da de mødtes i en pladeforretning i hjembyen Hamborg. Det ene DJ-job tog det andet, og til efteråret besøger duoen både København og Aarhus med tre studiealbum i bagagen.

Digitalism er i stald hos det franske elektroniske pladeselskab Kitsuné, der også huser kunstnere som Hot Chip, Klaxons, La Roux og Simian Mobile Disco. Digitalism ligger da også op ad navne som netop Simian Mobile Disco og duoer som franske Justice, der også blander elektro med indierock.

Digitalism har været storproduktive siden debutalbummet ”Idealism” udkom i 2007; Efterfølgeren ”I Love You, Dude” fra 2011, en god bunke EP’er samt remixes af prominente kunstnere som Daft Punk og The Cure, må have givet de to gutter sved på panden og krampe i synth-fingrene. Og så blev der stille.

Det er derfor til stor glæde for Digitalisms fans, at den snart toårige stilhed nu er brudt. Albummet ”Mirage” udkom den 13. maj i år og har allerede kastet to singler af sig fra to forskellige sider af den hamborgensiske duo: Den melankolske og til tider helt atmosfæriske ”Utopia” står i stærk kontrast til den elektropunkede ”Battlecry”, der går lige i mellemgulvet med en stærk bas som gennemgående drivkraft,
og med en lyd som bandet selv sammenligner med Blurs ”Song 2”.

Med ”Mirage” har Digitalism fundet tilbage til rødderne og lyden fra ”Idealism”, og fans kan altså godt glæde sig til at opleve elektrorockernes energiudladning i København den 12. november.
Lørdag
12. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
230 Kr.
?>