PUMPEHUSET og High Voltage Præsenterer
Destruction

Metalfesten starter i gården fra kl. 15.00 - gratis entré! Fra kl. 19.00 koster det 60 kr.


Vi er stolte af at kunne præsentere en omgang DESTRUCTION til alle de mange metalfans. som alligevel ikke skal til Distortions Final Party!!!
Infernalsk varme, øl, badetønde og vigtigst af alt METAL dagen lang!

Til dette fantastiske heldagsarrangement vil vi, udover at byde jer velkommen til vores nye udendørsareal, invitere til en hel dag i selskab med DJ’s og tre fantastiske metalbands, der vil fyre op for en fest af dimensioner.

Eftermiddagen bliver i selskab med vores favorit metalradiohelt Anders Bøtter og Blastbeast bag DJ-pulten og et af vores tre bands vil ligeledes give en koncert ude på vores nye udendørsscene. Det første af dagens 3 bands er københavnske Fortress, der med deres blanding af hardrock og metal vil fyre op for en vild fest til dette års Destruction fest!

Om aftenen rykker vi festen ind i huset, hvor de sidste 2 bands vil fyre op for en gang herlig hegn!

Andet band på denne helvedes sommerdag bliver Barricade, der med deres sludge/heavy vil blæse dig omkuld. Bandet er ligeledes kendt for at spille med 2 trommesæt, der vil sikre maksimal DESTRUCTION!

Aftenens tredje og sidste band er Pet the Preacher, der spiller en god blanding af stoner og doom, med masser af indflydelse fra 70'er rock.

 

Når alle Pumpehusets øl er drukket, går vi i samlet flok til High Voltage, hvor festen fortsætter til indtil sidste mand segner.

Lørdag
1. jun 2013
dørene åbner
15.00
Showet starter
15.00
Pris
kun dørsalg
?>