PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Destruction + Artillery

I 1987 tørnede Tysklands og Danmarks thrash-stoltheder sammen til et hæsblæsende show i København på hedengangne Carlton Rock Paladz. Nu, 28 år senere, gentager vi succesen med et metalbrag af dimensioner, når Destruction og Artillery igen deler scene.

Tyske Destruction er mildest talt legender på thrash-scenen og fortsætter ufortrødent efter mere end 30 år med klassikere som "Mad Butcher", "All Hell Breaks Lose", "Inventor Of Evil" og mange flere. Bandets seneste udgivelse "Spiritual Genocide" fra 2012 markerede tyskernes jubilæum og viser et band, der langt fra er på vej til at pensionere sig selv fra tråden.

Danske Artillery var ligeledes med til at udvikle thrash metal som genre i startfirserne med højenergiske riffs og notorisk hurtige beats. Særligt de tre første albums "Fear Of Tomorrow", "Terror Squad" og "By Inheritance" anses som milepæle inden for thrash, men den dag i dag har Artillery stadig nye riffs i støbeskeen.

Bandet indtog eftersigende Medley Studios i sensommeren for at indspille opfølgeren til 2013's roste "Legion", så lad os håbe at gutterne fra Tåstrup vil give et par smagsprøve på nyt hegn denne vinteraften i thrashens tegn.
Torsdag
17. dec 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>