PUMPEHUSET og Club Faust og Deadbangers Præsenterer
Denial of God
Hands of Orlac + Death Rides a Horse

Denne aften er vi enormt stolte af at kunne præsentere Danmarks uden tvivl mest kendte, men samtidig ældste black metal band – DENIAL OF GOD. Seks år er der gået siden de sidst spillede i København, men med et nyt og ekstremt anmelderrost album i bagagen er det i den grad på tide at DENIAL OF GOD endnu engang får fyret op for de københavnske metal horder.

DENIAL OF GOD blev dannet i 1991, og er musikalsk beslægtet med bands som Mercyful Fate, Mayhem, Hellhammer, Death SS og andre bands af den gamle skole. DENIAL OF GOD har på trods af deres 21-årige levetid som band kun udgivet to album, men til gengæld adskillige mini-album og EP’er. Bandet var det første seriøse black metal band fra Danmark med en karriere der startede samtidigt som norske koryfæ-navne som Darkthrone og Burzum.

DENIAL OF GOD er i dag uden tvivl det mest respekterede og kendte black metal navn fra Danmark – især uden for landets grænser, hvis man ser bort fra legendariske Mercyful Fate.  Med en række udgivelser der alle er udkommet på udenlandske selskaber, og med et verdensomspændende netværk af tilhængere er DENIAL OF GOD lige præcis et af de bands der flyver under radaren i den etablerede danske musikbranche, hvor succes måles på en enkelt positiv anmeldelse i udlandet. DENIAL OF GOD kan til gengæld nærmest tapetsere vægge med alle de lovprisende ord de har fået fra udenlandske medier – især i forbindelse med deres nye album  ”Death And The Beyond”. Det er nu seks år siden at DENIAL OF GOD har spillet i København, men tiden er nu kommet til at indtage hovedstaden med deres dystre og medrivende liveshow.

Italienske/svenske HANDS OF ORLAC spiller en okkult form for doom metal/rock inspireret af 70’er doom og rock navne som Black Sabbath og Saint Vitus, såvel som 80’er heavy metal og progressiv rock. Bandets frontkvinde The Sorceress udmærker sig også som fløjtespiller i bandet, hvilket giver Hands Of Orlac et helt unikt præg. Bandet er aktuelle med deres debut album på kult selskabet Horror Records.

Københavnske DEATH RIDES A HORSE udmærker ligesom Hands Of Orlac med både 70’er og 80’er inspiration i deres musik. En solid blanding af heavy metal og stoner rock. DEATH RIDES A HORSE har i vokalist Ida Hollesen en særdeles kraftfuld og karismatisk frontkvinde, der sammen med bandet er kendt for nogle helt uforligneligt live-optrædener.

Denne aften/nat er noget af en event i sig selv  - for det første kører vi med billig bar i starten (mere info om det senere), derudover vil der være et lille metal market med en håndfuld boder der udbyder CD’er, LP’er, MC’er, t-shirts, merchandise, DVD’er etc.

Samtidig fyrer vi den onde death/black/thrash/doom/heavy metal natklub af med diverse DJ’s til langt ud på natten, så der er ingen undskyldning for at gå tidligt eller ædruelig hjem!

Hold øje med denne side for yderligere opdateringer!

Vis din opbakning til arrangørerne og de optrædende – køb din billet i forsalg!
Fredag
8. feb 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
120 Kr. + gebyr
Hands of Orlac
Placeholder image
Death Rides a Horse
Placeholder image
?>