PUMPEHUSET og Ved Siden Af Præsenterer
Den Anden Side: Sylvester 2022Den Anden Side: Sylvester 2022 er desværre aflyst som følge af myndighedernes corona-restriktioner. Vi arbejder på at finde en ny dato. Billetkøbere modtager direkte besked fra Billetto, når den nye dato er på plads.

Den 1. januar inviterer Ved Siden Af dig og dine venner til en helt særlig fest. En fest der har været i støbeskeen i lang tid - den perfekte hygge-danse-raver session på årets første dag.

Ved Siden Af udsmykker Pumpehuset som du aldrig har set det før med et vildt lysshow og ekstra bund i lyden, sådan som du kender det fra Ved Siden Af. Med andre ord, bliver det en royal buffet af elektronisk musik, dans og hængen ud.  Forsalget er startet og du sparer 50 DKK ved at købe i forsalg.
Line-up

Main floor:
High future (she/her) b2b Peachlyfe (they/them)
No one (he/him)
Shacke (he/him) b2b Sugar (he/him)
More TBA.

Smokers Lounge:
Carsten Jensen (he/him)
More TBA.


Billet:
200 DKK dørsalg
150 DKK forsalg


INFO
Ved Siden Af  forbeholder sig retten til at afvise personer i døren uden efterfølgende forklaring.


HUSREGLER:

- Antag ikke pronominer, spørg altid først.

- Bliv ikke for påvirket - kend dine grænser

- Ingen billeder eller videoer til festen

- Ingen racisme, homofobi, transfobi eller sexisme

- Ingen telefoner på dansegulvet

- Ingen fysisk kontakt uden at spørge først. Nej betyder NEJ.

- Du må gerne kigge, men lad være med at stirre.


SAFER SPACE-AMBASSADØRER
Safer Space-Ambassadører fra Ved Siden Af er tilstede til festen for at sikre, at alle har det godt. Ambassadørerne er iført sort t-shirt med Ved Siden Af-logo. Kontakt endelig ambassadørerne, hvis du oplever noget ubehageligt eller har spørgsmål.


DONATIONSBOKS
Ved Siden Af har taget et nyt initiativ og opsætter en boks fra LGTBQ+ DANMARKs asyl-afdeling. Hvis du føler dig rig, så hold dig endelig ikke tilbage og giv en donation - enten i boksen eller på mobilepay til 531666 (markér venligst donation med 'Asyl'). Hvis du er på gæstelisten, kræver vi, at du giver en donation for at komme med til festen.


SAFER SPACE POLITIK
Det er Ved Siden Afs mål, at hvem end, der besøger festen uafhængig af seksualitet, køn, tøj (eller manglen på samme), kropsbygning eller etnicitet føler den trygge og inkluderende atmosfære, som Ved Siden Af er bygget på. Dette er et stort krav at klare, hvorfor vi venligst opfordrer alle til at holde deres ører og øjne åbne for at spotte dårlig og upassende adfærd til festen. Hvis du ser eller oplever nogen form for chikane og/eller uønsket opmærksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte medarbejdere eller vagter. Gæsternes tryghed og velvære at den højeste prioritet, og intet problem er for lille til at blive taget dybt seriøst. Hvis noget føles ubehageligt for dig, er det også ubehageligt for os.

INGEN TELEFONER PÅ DANSEGULVET

Festen skal være et rum med plads til friheden til at udtrykke sig uden de evigt dokumenterende sociale medier - derfor er fotografering og videooptagelse ikke tilladt. Derfor skal alle efterlade deres kameraer, Instagram, Snapchat etc. i garderoben. Brydes denne regel resulterer det i en tidlig tur hjem.Vi byder alle seksualiteter velkommen
Vi byder alle etniciteter velkommen
Vi byder alle køn velkommen.
Vi opforder dig til at respektere dine med-dansere og nyder på den rigtige måde.

Lørdag
1. jan 2022
dørene åbner
12.00
Showet starter
12.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>