PUMPEHUSET Præsenterer
Defilementory + Piss Vortex - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Defilementory
Defilementory fra Roskilde, har med deres både brutale, tankevækkende, og teknisk udfordrene dødsmetal længe ligget og ulmet i den danske undergrund, og står nu klar med debutskiven "The Dismal Ascension".
Efter en finaleplads i årets wacken metal battle, og flotte anmeldelser af pladen, er bandet klar til at rive Byhaven i stykker til pladens releaseparty, hvor den også for første gang kan købes.
Med sig har de Piss Vortex, der efter kort tids eksistens har opnået meget omtale med deres dissonante, eksperimenterende og kaotiske grind.
Forvent en aften i den unge scenes tegn, i Byhavens rammer.

Biografi Piss Vortex
Mere info kommer snart.
Torsdag
4. sep 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>