PUMPEHUSET Præsenterer
Defeated Sanity + Deus Otiosus

Et af de mest brutale og kompromisløse dødsmetalbands, Defeated Sanity, sprætter os op levende med en motorsav af nedstemte guitarriffs og knivskarpe blastbeats, når de rammer vores bombehus torsdag d. 22. februar.

Defeated Sanity har mere end 20 år på bagen, og intentionen har siden deres første øver været at skabe den mest brutale og intense death metal, verden har set. Bandets første demoer og debutalbummet ’Prelude To The Tragedy’ er tydeligvis inspireret af klassiske amerikanske dødsmetalbands som Suffocation og Immolation, men med flere ændringer i besætningen op gennem 00’erne fulgte også et mindre stilskifte. På Defeated Sanity’s andet album ’Psalms of the Moribund’ fra 2007 bevæger de sig således lidt væk fra den tekniske dødsmetal, for i stedet at fokusere på et mere kaotisk og destruktivt udtryk. Kombineret med en bastung produktion og enkelte groovy breakdowns, giver det albummet den perfekte dynamik, der gør det til bandets absolutte højdepunkt i et bagkatalog med en meget høj standard.

Den brutale tyske kvartet er aktuelle med udgivelsen ’Disposal of the Dead / Dharmata’, hvor første halvdel byder på knusende hård nedstemt death metal og anden del, ’Dharmata’, viser Defeated Sanity fra deres komplekse, tekniske side og nærmest fungerer som en ode til pionerer som Death og Cynic.
Torsdag
22. feb 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>