PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Deerhunter + Cate Le Bon

Deerhunter vender tilbage – i nye musikalske klæder
Siden slutningen af 00’erne har Deerhunter markeret sig som et af de stærkeste indslag på indierockscenen med deres parring af støjende psykedeliske toner og krautrock. De kritikerroste ”Cryptograms” (2007), ”Microcastle” (2008) og ”Halcyon Digest” (2010) endte alle på toplister og cementerede kvartettens status som en af tidens mest indflydelsesrige.

Sideløbende har frontmand Bradford Cox tilmed ført en solokarriere som lige så roste Atlas Sound, og sidst Deerhunter var i København, optrådte han med begge bands. Men når Georgia-gruppen til juni rammer Christianias Den Grå Hal, er fokus 100% på Deerhunters.

Samtidig varsler gruppen med en ny plade, ”Why Hasn't Everything Already Disappeared?” med release den 18. januar, og selvom deres seneste udgivelser alle har været mere eller mindre eksperimenterende, så markerer udgivelsen alligevel et markant genreskift for Cox og co.

Albummet er produceret af og skabt i samarbejde med singer/songwriteren Cate Le Bon, som også medvirker som musiker. Man kan høre hende på albummets singleforløber, ”Death in Midsummer”, hvor udtrykket nu er mere akustisk og countryinspireret. Resten af pladen lægger sig i sporet af bandets mesterværk "Halcyon Digest".

Kort sagt er det altså en frisk og anderledes version af Deerhunter, som man vil kunne opleve til sommer i Den Grå Hal. En koncert der samtidig markerer amerikanernes første københavnske besøg i næsten fire år.
Mandag
3. jun 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
270 Kr. + gebyr
?>