PUMPEHUSET Præsenterer
Natsværmer + Deerborn - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Natsværmer
Rockscenen har fået en ny stemme, der synger på dansk. En stemme, som tør at være banal og skrøbelig. Som tør at råbe smerten ud. Som tør at være ærlig. Og som tør at gøre det, uden at pakke tingene ind.
Med en fortid, som frontmand i det notoriske galehus, Rock Hard Power Spray, vender Mattias Hundebøll tilbage til musikken med en stak ærlige, danske rocksange, og med et band i ryggen, der spiller hårdt og energisk.

I natten flakker vi rundt, på evig og utrættelig jagt efter meningen med det hele, efter øjeblikkelig tilfredsstillelse og overfladiske eventyr. På jagt efter alt det der gemmer sig i mørket, alt det der frister, forfører og fordummer..

Men alt for ofte drages vi hovedkulds imod lyset. Lyset, der blinker og blænder, der paralyserer og afslører alt det, som burde være blevet i mørket.
Natsværmer.

https://soundcloud.com/natsvaermer/de-kom-vel-for-at-se

Deerborn
Deerborn spiller folkrock og alternativ country, men med rødderne solidt plantet i den sorte rock muld. Lyden læner sig op af gamle kendinge som Neil Young, Dylan, Cash og med gode melodistykker fra både guitar, ukulele og trompet er det et legende og spændende univers der udforskes.

 
Torsdag
11. sep 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
19:00
Pris
Fri entré
?>