PUMPEHUSET Præsenterer
Deadpan + Visitor Kane

Visitor Kane og Deadpan spiller i Byhaven den 2. august - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

Deadpan
I løbet af 2017/18 voksede nye lyde ud af det årelange samarbejde mellem Martin Funder, Max Cosnier og Sofie Westh. Med nye lyde kommer nye sange og en lyst til at udforske nye konstellationer med bandets excentriske forsanger Arsene Survie (Syringe).

Det er noget nær umuligt at tilegne bandets karismatiske lyd en genre, men deres tunge, eksperimentelle tilgang til sangskrivning og rytmer – blandet med en stor kærlighed til pop-eksplosioner – er ikke til at tage fejl af!

Visitor Kane
Visitor Kane mestrer ubesværet sangskrivning med en dyster kant som få andre danske bands. Gruppens udvikling har været markant. Fra en synthpop duo bestående af sangskriver og mastermind Patrick Kociszewski og partner Julie Lind til et komplet orkester med hang til klassiske rockdyder som hos John Cale og Nick Cave. Nu er gruppen klar med deres andet album 'Change of Heart', der udkommer til efteråret på Part Time Records. Første single derfra hedder Came To a Stop og udkommer 14. juni og kan høres her.
Fredag
2. aug 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>