PUMPEHUSET Præsenterer
Dead Prez
New Yorker-duoen bestående af de 2 rappere Stic.man og M-1 gæster Danmark fredag 22. marts, når de ligger vejen forbi Pumpehuset.
Dead Prez er kendt for deres samfundskritiske og politisk orienterede tekster, der ligger fokus på tunge emner som politivold, racisme og undertrykkelse. De er ligeledes kendt for deres konfronterende stil, hårdt-slående beats, politiske rim og behændige lyrik som kommer særdeles til udtryk ved deres live optrædener.

Debutalbummet 'Let ́s Get Free' udkom i 2000, men allerede inden dette havde duoen bidraget med sange til flere soundtracks og været med som gæsteartister på diverse singler og album. Deres største hit til dato 'Hip Hop' var del af debutalbummet, og er samtidigt blevet brugt af selveste Dave Chapelle som intro til hans populære Comedy Central show.

Siden debutalbummet har Dead Prez brugt musikken som en platform for at ytre sine meninger og holdninger til samfundsmæssige uretfærdigheder. Både individuelt og kollektivt har Stic.man og M-1 involveret sig politisk og arbejdet for lige uddannelse for alle mennesker, undervist i fordelene ved at spise og leve sundt samt illustreret hvad de mener er nødvendige ændringer i det amerikanske samfund samt i resten af verden.

Dead Prez udgav i slutningen af 2012 albummet 'Information Age', og det er blandt andet materiale fra dette længeventede album man vil kunne opleve live, når den interessante duo indtager Pumpehuset fredag 22. marts.Fredag
22. mar 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>