PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Dead Congregation + Zom + Undergang

Grækenland kan muligvis ikke bryste sig af at have den største metalscene, men de har bandet, der har begået et af 2014’s absolut bedste death metal udgivelser!

Dead Congregation har eksisteret i ca. et årti, men kvartetten fra den græske undergrund kan med 2 fuldlængde albums ikke just prale af deres produktivit. Til gengæld er kvaliteten af både den brutale debut ”Graves Of The Archangels” og i endnu højere grad bandets seneste mesterværk ”Promulgation Of The Fall” i absolut særklasse. Grækerne formår at kombinere knusende old school dødsmetal, som man skar den bedst i 90’erne, med et nutidigt feel og en fængede skummel atmosfære, som gør dem til alt andet end ”endnu et old school-tilbedende metalband”.

Sidst Dead Congregation var i Denmark, splittede de sensommerens sidste udgave af undergrundsmetalfestivalen Killtown Deathfest fra hinanden, og mon ikke de agter at udsætte vores Bombehus for præcis samme grusomheder til januar.

Med som support medbringer den døde menighed sig irske Zom. En trio, hvor man som metalfan ikke behøver meget mere end 30 sekunders musik for at få tydeliggjort, hvor bandet henter inspiration. Det er nemlig de helt tunge drenge fra den gamle skole som Helhammer, Beherit, Blasphemy m.fl., og Zom forstår endda at skabe et endnu mere perverst og mørkt musikalsk univers end de førnævnte legender.

Opvarmning af nakkemuskulaturen står den lokale trio Undergang for. Et af Københavns mest beskidte og rå death metal bands, der også har høstet stor ros på udenlandske scener, herunder med bl.a. legenderne i Autopsy, Convulse m.fl.

Vi glæder os til at moshe julefedtet af øldunken og få årets første dosis hegn!
Mandag
5. jan 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
140 Kr. + gebyr
?>