PUMPEHUSET Præsenterer
De Høje HæleSom en rød sodavand direkte ned i halsen, som når punk møder Busters Verden, direkte ud af højtalerne og ind i ørerne. De Høje Hæle er, som et uægte barn af punk og Gasolin eller Shu-bi-dua, en helt unik blanding af punk og folkelighed og kan med deres hæsblæsende en- to-tre-takter og deres danske tekstunivers i et udkokset hverdagssprog afvæbne enhver. Der bliver uddelt både håndmadder, kindheste og tudekiks og dér hvor musikken svinger ekstra meget udleverer Magnus Knudsen sig selv helt og aldeles. De fjollede eller banale indslag i teksterne ligger lige dér, hvor det gør ondt. Men det bliver ikke patetisk, for musikken græder ikke. Musikken er skramlende tight, teksterne sejler af sted på en imødekommende brushanemanér og der er fokus på melodierne og øjeblikkets autenticitet.

Hælene, som bandet hedder i folkemunde, er endelig klar med opfølgningsalbummet til den anmelderroste debut fra 2010 Skal Vi Aldrig Videre. Bandet, som dannedes i Ny Ellebjerg i 2007 har siden ikke bare spillet Danmark tyndt, men turneret USA, Europa og Australien med deres catchy, dansksprogede og rockede punkmusik - fra den legendariske garagerockfestival Goner Fest i Memphis til Roskilde Festival i Danmark. Glæd dig til Mund til Mund - et kulsyrechok af et album, og gå ikke glip af De Høje Hæles releaseshow i Pumpehuset den 20. september.

Support denne aften er BÄDDAT FÖR TRUBBEL - Redig jävla rock från Malmö. Inge trams. LESS WIN - Rock n smash fra Tasmanien og Danmark + Telstar Sound Drone.

Fredag
20. sep 2013
dørene åbner
21:00
Showet starter
21:30
Pris
60 inkl. gebyr Kr.
?>