PUMPEHUSET Præsenterer
De Dødelige + Den Fjerde Væg – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi De Dødelige
Selvom De Dødelige stadig er nye på den danske musikscene holder det dem ikke fra at bakse med livets store spørgsmål i de tunge beats og r’n’b-vædede popsange. Deres første single ”Sig Det” blev Top Track på Soundvenue sidste år og mon ikke det her bliver året, hvor Danmark for først gang får den tunge dansksprogede midnats-r’n’b at høre.
Den længe ventede udspil fra dem bliver foreløbigt til en EP i starten af Marts, og et par EP'er mere følger i løbet af resten af året.

Biografi Den Fjerde Væg
Med stort melodisk overskud og halvgakkede arrangementer lykkes det for Den Fjerde Væg at skrive dansksprogede sange, der både er en smule sære og enormt elegante. På trods af de til tider småkryptiske sangstrukturer fremstår musikken umiddelbar og let. Forfriskende og fuld af overraskelser. Med debutalbummet ”Drengekys” høstede gruppen flere fem- og seksstjernede anmeldelser i danske medier.
Onsdag
30. jul 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>