PUMPEHUSET Præsenterer
David Munyon

David Munyon er født i Newport, Rhode Island i1952. Søn af en præstedatter og en flådeofficer. Han begyndte at spille som 12 årig og flyttede som 17 årig til Los Angeles, hvor han spillede i række år inden han i 1972 meldte sig til hæren og tilbragte de næste par år udstationeret i Tyskland.

I 1990 hørte den tyske pladeselskabsejer Reinhard Holstein, Davids første udgivelse ’Code Name: Jumper’ og udgav senere en remastered version under sit label Glitterhouse Records, der også tæller musikere som Wovenhand, Spain, The Walkabouts og tidligere 16 Horsepower.

Musikalsk er Tyskland også senere blevet David Munyons hjemmebane og her har han et lille, men loyalt publikum. Munyons liv har været præget af lang kamp mod alkohol og indre dæmoner, bl.a. afstedkommet af morens tidlige død i en bilulykke. I en årrække drev han omkring i både Europa og USA uden nogen fast bopæl, men har de seneste kunne holde alkoholen i skak og udgivet nogle af sine bedste sange.

Rastløsheden skildres fornemt i sange som den fabelagtige ’Coney Island’, ’Four Wild Horses’ og oden til idolet Townes Van Zandt, ’Guitar Road.’

Så kom ind den 9. april, hvis du er til en mørk Americana lyd og sange om kærlighed, druk, vildfarelser og evig rastløshed.
Onsdag
9. apr 2014
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
120 Kr. + gebyr