PUMPEHUSET Præsenterer
David Bazan
Marco ZEfter elleve år som sangskriver og frontmand i amerikanske Pedro The Lion, kickstartede David Bazan i 2006 solokarrieren og sagde farvel til sit ellers så succesfulde indierockband.

Nu er han dog klar til en form for genforening, når han for første gang gæster Pumpehuset med både sine egne numre og hele Pedro The Lions bagkatalog.

David Bazan dannede Pedro The Lion i 1995 og udgav i de følgende elleve år fire album og fem ep’er sammen med bandets andet faste medlem, T. W. Walsh, samt en række forskellige musikere. Efter et årti som bandets drivkraft fandt Bazan sig viklet ind i en større filosofisk og spirituel kataklysme, flankeret af et voksende alkoholproblem, og i 2006 brød Bazan og Walsh officielt med hinanden.

Det var imidlertid startskuddet til Bazans solokarriere, der siden har medført de fantastiske udgivelser ”Fewer Moving Part (2007)” og ”Curse Your Branches (2009)”.

Med sig på turen følger belgiske Marco Z, som sidste år hittede med singlen ’I’m A Bird’, der blev flittigt spillet på Radio 1 i Belgien. Singlen åbnede øjnene for flere store pladeselskaber og kort tid efter skrev han under med Universal, der udgav hans debutalbum ”The Ordinary Life of Marco Z”.

 
Søndag
10. feb 2013
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
80 Kr. + gebyr
Marco Z
Placeholder image
?>