PUMPEHUSET Præsenterer
Dans og Lær + Dusin

Dans & Lær og Dusin spiller i Byhaven den 3. august - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

Dans & Lær har gennem en årrække bygget deres helt egen niche på den danske musikscene. Deres kombination af bedagede fugleoptagelser og håndspillet elektronisk musik har vist sig at være langt mere langtidsholdbar, end de havde turdet håbe, da de debuterede som liveband med en forsigtig og tilbageholdt optræden i foråret 2009. Siden da har Dans & Lær stået bag en række udgivelser med et støt stigende ambitionsniveau, deres koncerter har udviklet sig til sveddryppende og tranceskabende ritualer med synkroniserede visuals og intense call and response-seancer, og skønt Dans & Lær nok stadig må betegnes som et kultband, vokser fanskaren stadig støt show for show og år for år.
Dusin er en dansk pop-duo bestående af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt. Med de to EP’er ’Halvtolv’ (2018) og ’Alle Farver’ (2019) på repertoiret har duoen skabt sit helt eget popunivers med dansksprogede tekster, der balancerer mellem melankoli og letsindighed.

Den nyeste EP ’Alle Farver’ førte duoen på deres første headliner tour i foråret 2019, hvor de tournérede Danmark rundt med deres liveband. Dusin er nu klar med et supplement til deres liveopsætning i form af en række akustiske intimkoncerter, hvor duoen koger sangene helt ned til deres kerne og fremfører dem med følelserne uden på tøjet.


Få en smagsprøve på Dusins nedbarberede duo-opsætning i deres live session til sangen ’Nonchalant’ fra den nyeste EP her.

 Lørdag
3. aug 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>