PUMPEHUSET og Down The Drain Præsenterer
Danny Brown

Koncerten er aflyst. Billetkøbere får direkte besked via mail fra Ticketmaster.

Danny Brown - en af de absolut mest karakteristiske stemmer i moderne hiphop  - vender tilbage til Danmark som led i sin uknowhatimsayin¿-tour, når han den 24. marts indtager Pumpehuset i København.

Spændingen var stor, da det stod klart, at det femte fuldlængdealbum fra Detroit-rapperen Danny Brown var i horisonten, og det blev ikke mindre interessant af, at han annoncerede A Tribe Called Quest-legenden Q-Tip som albummets executive producer. uknowhatimsayin¿ landede i oktober sidste år og præsenterede en kunstner i konstant forandring og fornyelse. Det noget dystre billede, Danny Brown på sine tidligere udgivelser
har tegnet af forhold som stofmisbrug og depression, var anderledes lysere på de 11 alsidige numre, der udgør albummet.

Danny Brown har aldrig været bange for at slå sig sammen med andre talenter, og således fandt man artister som Kendrick Lamar, Kelela og Earl Sweatshirt på hans anmelderroste 2016-album Atrocity Exhibition. De stærke samarbejder fortsatte på uknowhatimsayin¿, og indblandingen fra noise-rapperen JPEGMAFIA og den eksperimenterende nigerianske musiker Obongjayar viser Danny Brown som en etableret kunstner med fingeren på upcoming-pulsen. Førnævnte JPEGMAFIA er desuden også produceren bag den Run The Jewels-gæstede ”3 Tearz”, og den produktionsmæssige variation har generelt været med til at skabe en dynamisk og overraskende plade fra en om nogen dynamisk og overraskende artist.

Danny Brown har før gæstet landet både på egen hånd og som support for Run The Jewels i 2017. Hans danske koncerter har været til stor begejstring for den danske anmelderstab, og da han i 2018 lagde Roskilde Festivals Avalon-scene ned, var det med en hiphop-sejrsgang, som Soundvenue kvitterede med hele fem ud af seks stjerner og kommentaren: ”Danny Brown var festens naturlige midtpunkt, og i forhold til det
excentriske image, han har, fremstod han fit, fokuseret og skarp på mikrofonen”. Det er med andre ord en artist i både plade- og koncertmæssig særklasse, de danske hiphop-fans kan se frem til at opleve i Pumpehuset den 24. marts.
Tirsdag
24. mar 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
240 Kr. + gebyr
?>