PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Danko Jones

Danko Jones spiller brandvarm rock’n’roll sammen med sin trio, som også består af John 'JC' Calabrese (bas) og Ricky Knox (trommer). Med en god omgang energi, attitude og et bagkatalog bestående af fængende numre, er der dømt underholdning af allerhøjeste kaliber med de canadiske hardrockere, der virkelig formår at sende festen op i allerhøjeste gear.

Bandet medvirkede på Volbeats ’Black Rose’ fra deres seneste album ’Seal The Deal & Let’s Boogie’ og han gæstede også deres koncert i Telia Parken i 2017. Senest besøgte Danko Jones og hans rock’n’roll-band Danmark ved dette års COPENHELL på Refshaleøen. Her scorede bandet stærke anmeldelser bl.a. fra Metaladay som skrev følgende om koncerten: ”Den canadiske trio spiller en hård rock n roll og det passede perfekt ind i fredagens sene nattetime. Bandet udstråler en overdyngende gang energi på scenen, der får publikum godt med på den kolde beton. Bandet skabte liv og glade dage på den lille Pandæmonium-scene.”

Frontmanden Danko er super karismatisk, og han er en sand knokler i rock’n’roll og har også en ganske massiv karriere i Sverige. Han er kendt for sin positive udstråling på scenen og humoristiske sans. Hans knivskarpe stemme kombineret med stærk backup fra guitar, bas og trommer får bandets sound til at gå op i en højere enhed. Dermed kan fans glæde sig til et ægte rock’n’roll-bash i Pumpehuset til december.
Lørdag
15. dec 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>