PUMPEHUSET Præsenterer
Dancehall Madness Part II: Dancers Invasion

Sidste gang Dancehall Madness var forbi Pumpen, blev huset varmet godt og grundigt op i vinterkulden, med et totalt udsolgt hus og kø helt ud til Studiestræde. Siden sidst har pigerne fra de tungeste dancehall-crews været på studietur på Jamaica, hvor hver dancehalltune har sit eget dansetrin og hvor der danses på hvert eneste gadehjørne i downtown-Kingston. Forvent derfor et endnu mere eksplosivt dansegulv, når de og Dancehall Madness endnu engang overtager huset og inviterer til forårets første og største dansefest fredag den 4. marts.

Her vil en række af Danmarks allerbedste dancehall-selectors, kendt fra bl.a. RubA’Dub og Donkey Club, sammen med landets førende dancehall-dansere, bringe dansen tilbage i festen. Det går igen ned med eksplosive clashes, et dansegulv fyldt med de tungeste dancehall-crews og alle danseglade mennesker, der er i byen for at feste.

Så glæd jer til en dans med Vuvuzela Dance Crew, Coo Yah Crew, Kazoo Crew, Team Black Out, svenske Irave og mange flere. Og HUSK, hvis du danser trin, ingen har set før, så er det DIG, der er sej.

Lineup: VUVUZELA DANCE CREW, COO YAH CREW feat. ILLEGYAL, KAZOO CREW, TEAM BLACK OUT og IRAVE (Sweden)
Selectors : Anders Tresselt (Okay Funky/Unruly Rave), Ribbah (Peoples Choice Disco), Yeh’ns Dichie (Youngblood Soundsystem), Alipapa (AM Prod.) og Youngblood Soundsystem
Special Guest: J-Solydz (Jam)
Fredag
4. mar 2016
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
70 Kr. + gebyr
?>