PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
D double E

Koncerten er aflyst. Alle billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

D Double E, en legende på den britiske grime-scene, kommer til Pumpehuset til november i år.

D Double E er din yndlingsrappers yndlingsrapper. Blandt sine kollegaer på den britiske grime rap scene, og blandt fans af genren, bliver han ofte nævnt i top 3 over de største grime rappere nogensinde. Som en engelskstuderende fra “the grime school of hard knocks” har D Double E brugt de sidste 15 år på at genoplive kunsten at lave teknisk ordspil i sine raptekster. Bag alt ironien og hans jokes gemmer der sig et detaljeret og fremherskende element af ægte street filosofi, hvor hans dybe ordforråd og flows bliver afprøvet.

D Double E startede med at lave UK garage og grime inden det overhovedet havde et navn. Hans tid med NASTY Crew, sammen med Kano, Jammer m.fl. var med til at støbe D Double Es musikalske retning. Det var dog først da han teamede op med Footsie i gruppen Newham Generals at han for alvor satte sig på tronen som en af de bedste til at skrive raptekster i UK. Gruppen skrev i 2005 under med Dizzee Rascals label Dirtee Stank.

Som soloartist har D Double E også leveret nogle hårdtslående tracks gennem tiden, såsom ’Street Fighter Riddim’ og ’Bad 2 Tha Bone’. Det er dog først når man kigger på listen over artister hvis sange han har været feature på, at man for alvor får øjnene op for hvilken størrelse D Double E er. Her kan navne som Skepta, Wiley, JME, Chip, The Streets, Katy B, Swindle, The Bug, Rustie, Lethal B og Starkey nævnes. Udover den imponerende liste over samarbejdspartnere har han også spillet på nogle af de største festivaler såsom Glastonbury, SXSW, Wireless og mange flere. Det er altså en af de mest rutinerede grime-rimsmede der kommer til Pumpehuset inden længe.
Onsdag
24. nov 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>