PUMPEHUSET Præsenterer
CYNIC & OBSCURA

Der er dømt eksperimenterende metal-kavalkade til marts i Pumpehuset

Det amerikanske breath-metalband Cynic og det tyske proggresive metalband Obscura byder det grå forår velkomment med Cryptosis som support.

Lørdag
30. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Cynic
Cynic er svær at beskrive med én genre eller stil: Bandet fra Florida fusionerer trance, jazz og metal i deres såkaldte "breath metal", der er blevet beskrevet som musik, der "kræver en høj tolerancetærskel over for new age-koncepter og labyrintiske, fusionsjazzede forløb" af Informations Rasmus Steffensen.Cynic er mere et princip end et genrebestemt projekt, for deres lyd og energi kan ikke sammenlignes med noget andet. I juni udgav de deres album ReFocus, som de nu er turnéaktuelle med, hvor både afmagt og namaste'er er velkomne.
Placeholder image
Obscura
Siden 2002 har det progressive dødsmetalband Obscura skabt røre, om så de befandt sig som support på store navne som Suffocation eller på de tyske og amerikanske metal-billboards. At opleve Obscura er at opleve en vigtig del af metalhistorien - de har nemlig et af de mest forbløffende og ekstreme liveshows, som skal opleves.
Placeholder image
Support: Cryptosis
CRYPTOSIS har en lyd, der trodser forventninger og begrænsninger og er en svimlende blanding af ekstremitet, symfonisk pragt og vild progressivitet. De er et suverænt band med et unikt og genialt bud på, hvordan metal kan fortolkes på ny. Med elementer af blackened death, progressiv thrash og symfonisk metal har Cryptosis kombineret en hidtil uset ny form på metal, der lover at tilfredsstille reptilhjernen såvel som nervesystemet.
Placeholder image
?>