PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Cunninlynguists

Vi kan med glæde meddele, at Kno, Natti og Deacon The Villain som udgør sydstatstrioen Cunninlynguists endelig vender tilbage til Europa! Trioen besøger Europa i efteråret for den anden del af Strange Universe European Tour, som startede i 2014.
Cunninlynguists har gennem de sidste femten år produceret et ekstremt tungt katalog, med albums og mixtapes som SouthernUnderground, A Piece of Strange og Strange Journey Volume 1, 2 og 3, og de har skabt en utrolig loyal fanskare. Med sine sydlige boom-bap produktioner, lyriske evner og energiske liveshows forbliver de konstant relevante og fortsætter med at levere. Med påvirkninger fra alt fra psych-rock til blues og New Romantic til polka, er de blevet sammenlignet med UGK og Atmospere. De har turneret og delt scenen med Kanye West, Aesop Rock, Nappy Roots, Cee-Lo Green (Goodie Mob), People Under The Stairs, Raekwon og Brand Nubian og har produceret for blandt andre Lil 'Scrappy og KRS-One.

Denne gang har de den amerikanske rapper Sheisty Khrist med sig på turné, der blandt andet har lavet flere sange sammen med medlemmerne af Cunninlynguists.
Onsdag
18. nov 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
195 Kr. + gebyr
?>