PUMPEHUSET Præsenterer
Cryptopsy
Defilementory

Canadiske tech death legender Cryptopsy har de sidste 20 år krydret metalscenen med både rædsel og nytænkende tråd. I det nye år pakker de river, spader og tønder for at pløje Pumpehusets scene op, når de rammer København for første gang i 6 år.

Siden starthalvfemserne, hvor Cryptopsy udgav debuten ”Blasphemy Made Flesh”, har canadierne formået at udvikle en ekstrem death metal blandet med komplicerede tekniske elementer, som på alle måder bryder med konventionel sangskrivning.

Det er dog først på de to efterfølgende albums ”None So Vile” og ”Whisper Supremacy”, hvor Cryptopsy inkorporerer jazz/fusions elementer i deres brutale hegn, at Cryptopsy for alvor manifesterer sig som nogle af de øverst siddende på den tekniske dødsmetal trone. Trods adskillige ændringer i bandets line-up fortsatte dødskampvognen Cryptopsy med at spytte granater af eksperimenterende og progressivt metal udover deres fans. Seneste ofring er det selvbetitlede album ”Cryptopsy” fra 2012, som på mange måde markerer bandets tilbagevenden til den mere klassiske death metal lyd fra de tidlige albums.
Torsdag
19. feb 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
Defilementory
Placeholder image
?>