PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Crossfaith

Efterfest fra kl. 24.00 med Blastbeast.dk


Japanske Crossfaith er en vanvittig genrebastard, der blander tung, bombastisk metalcore med dance-electronica, til betegnelsen ”electronicore”. Således skrev COPENHELL i deres beskrivelse af bandet som spillede på årets festival, og Devilution skrev efterfølgende, at Copenhell-publikum blev revet rundt til en åbenbaring af en koncertoplevelse, og at Crossfaiths koncert var en af de bedste på årets festival!

Med i bagagen har de deres nyeste EP ’Wipeout, som er den seneste i en række af innovative udgivelser. På EP’en fortsætter bandet med at udvikle deres vilde blanding af hårdtpumpende elektroniske elementer og det bedste fra metalcoren. Synthesizere lyder som guitarer, guitarer lyder som laserstråler og højteknologiske beats hele vejen igennem. Det er lyden af et band, der fornyer deres identitet med hver udgivelse.

“The future won’t wait for us, so let’s dive in together!” siger frontmanden Ken. “I’m tired of this world and I think a lot of people feel the same way. It’s hard to wait for the future...”

På ’Wipeout’-EP’en er vi vidner til, at Crossfaith hæver deres kunstneriske niveau endnu mere, og på en måde kun de kan gøre det. Deres sange indeholder blandt andet referencer til cult-computerspillet Final Fantasy, og selve titlen på EP'en er ligeledes titlen på endnu et cult-computerspil, nemlig det hæsblæsnede, futuriske Wipeout, hvortil Crossfaith' musik sagtens kunne være soundtracket. Samfundsproblematikke som advarsler om faren ved atomkraft skinner også igennem (på tracket ’Vermillion Gold’), og EP’en er i det hele taget en sprængfarlig musikalsk cocktail, der kan antænde ethvert spillested eller festival.

Udover de nye sange kan man forvente, at Crossfaith også medbringer numre fra deres tidligere udgivelser. Heriblandt den revolutionerende ’Freedom EP’ og ’New Age Warriors’ fra 2017, som byggede videre på 2015-albummet ’Xeno’, ’Apocalyze’ fra 2013 og ’ZION EP’ fra 2012. Kombineret med bandets enorme tour-erfaring bliver det dermed en hæsblæsende oplevelse i Pumpehuset fredag 5. oktober.
Fredag
5. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
230 Kr. + gebyr
?>