PUMPEHUSET og Critical Music Præsenterer
Kasra + Emperor + Hyroglifics m.fl.
Tim Driver (OHOI!) + Bobby 6 Killa

Det er alt, alt, alt for længe siden at vi har haft drum’n’bass i huset og det ved vi, at vi ikke er de eneste der syntes. Derfor er det en glæde at kunne bede jer alle sætte kryds i kalenderen fredag den 19. maj, hvor vores absolut yndlingslabel, Critical Music, igen river huset rundt til en af deres vilde labelnights, der denne gang har Kasra, Emperor og Hyroglifics på programmet.

Kasra er hjernen bag foretagendet og har siden 90’erne været en af drum’n’bass-scenens mest respekterede og indflydelsesrige personligheder. Kendt for sin vanvittigt høje kvalitet bag pulten, spiller han næsten hver eneste weekend hele året rundt, og efter alt for lang tids pause nu igen i København. Med sig har han to af selskabets største, nye talenter: Emperor, hvis debutskive ‘Dispostions’ var en af sidste års bedste drum’n’bass-plader, og Hyroglifics, der af alle fra FACT Mag til Mixmag er anderkendt som en af scenens allerstørste unge producere.

Aftenens support leveres af Bobby 6 Killa og OHOI!’s Tim Driver, og vi stiller dermed med det absolut stærkeste hold, når bundkasserne skal holdes varme.
Fredag
19. maj 2017
dørene åbner
23.00
Showet starter
23.00
Pris inkl. gebyr
87 Kr.
Tim Driver (OHOI!)
Placeholder image
Bobby 6 Killa
Placeholder image
?>