PUMPEHUSET og Critical Music Præsenterer
Critical Sound: Enei + Ivy Lab + Kasra

Nytårsforsæt, nøjesgaw og tung drum’n’bass. Det er nu en officiel januartradition i Pumpen at fylde den sidste lørdag i måneden med cremen af drum’n’bass. I år får vi atter besøg af et af vore absolut yndlingslabels, Critical Music, der ved sidste besøg rev huset rundt med en af deres vilde label nights. Så glem nytårsforsættet og sæt kryds i kalenderen lørdag den 30. januar, hvor Critical Music denne gang rammer huset med Kasra, Enei og Ivy Lab

Kasra er hjernen bag foretagendet og har siden 90’erne været en af drum’n’bass-scenens mest respekterede og indflydelsesrige personligheder. Kendt for sin vanvittigt høje kvalitet bag pulten, spiller han næsten hver eneste weekend hele året rundt, og efter alt for lang tids pause nu igen i København.

Med sig har han to af selskabets allerstørste navne: Enei og Ivy Lab. Russiske Enei har stået bag nogle af de seneste års mest slagkraftige drum’n’bass-tracks, siden han blev signet til Critical i 2011. Prøv bare at lytte til anthems som ‘Cracker’ og ‘Stonehead’, eller et hans mange dj-sets, der spænder fra old-school neuro funk og tech step til futuristisk og minimal drum’n’bass. Ivy Lab er derimod det måske tungeste drum’n’bass-kollektiv siden Bad Company. Hver for sig er Sabre, Stray og Halogenix blandt de bedste indenfor drum’n’bass - sammen er der få, der når dem til sokkeholderne. Lyt for eksempel til titelnummeret ‘Twenty Questions’ fra Ivy Labs seneste udgivelse på Critical Music.

Aftenens support hentes i det lokale og bliver offentliggjort løbende
Lørdag
30. jan 2016
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
100 inkl. gebyr Kr.
?>