PUMPEHUSET og Danish Songwriting Academy Præsenterer
Creators' Fest by Danish Songwriting Academy

Kom og vær med til Danish Songwriting Academy’s første Creator’s Fest. Festen er gratis og foregår i Pumpehusets byhave d. 19/6 fra 16-21 og vil showcase den musik der er lavet på skolen det seneste år samt fejre dimitteringen af den første årgang på skolen. Der vil bl.a. være optræden fra kunstnerne Engel, Aymee og Kamill som er blevet nøje udvalgt af en jury fra musikbranchen. Kom og oplev 3 yderst talentfulde artister, som på nuværende tidspunkt er ved at brage igennem den danske musikbranche på hver deres måde.
___________________ENGEL: Med en opvækst i både USA og Australien, har musikken været et frirum fra en omskiftelig hverdag for artisten Christopher Engel. ‘Jeg kan huske, at jeg spillede My Stupid Mouth af John Mayer for nogle venner, lige da jeg var flyttet til Melbourne som 16-årig,’ siger Engel. ‘Sangen gav mig mulighed for at dele min frygt for at blive misforstået i den her nye kultur og talte et universelt sprog, hvor jeg ikke følte mig alene.’ Hans mål har siden været at give den følelse videre i et pulserende singer/songwriter univers inspireret af artister som Ed Sheeran, John Mayer og Lauv. Hans første EP udkommer senere på sommeren.

AYMEE: 20-årige Amy Jeyasri Larsen, er en artist og sangskriver, som kommer med en ny lyd på den danske musikscene. AYMEE voksede op med en multikulturel baggrund. Med en indisk mor og dansk far er hendes musik præget af indflydelser som indisk klassisk musik og Bollywood. Hendes artist projekt er primært Pop og R&B, især inspireret af artister som SZA, Billie Eilish og Alessia Cara, men med et indisk twist. Hendes tekstunivers er samfundskritisk og bygger bl.a. på hendes oplevelse som andenetnisk kvinde i det danske samfund.

Kamill: En af finalisterne til Karriekanonen 2023, har Kamill skrevet, sunget og spillet klaver så længe, hun kan huske. Men det var først efter at have sunget på en scene, at hun for alvor begyndte at tro på sit talent. Efter sin første optræden blev hun nemlig rost af en engelsk mand, som viste sig at være den succesfulde sanger John Newman. ‘Efter modtagelsen, jeg fik fra en som ham, tænkte jeg: "Okay, så kan jeg måske godt tro på, at jeg har noget,"' siger Kamill. ‘Jeg vil gerne komme med en masse energi og få folk til at danse, grine og græde og leve lidt mere.’

__________________________________
Danish Songwriting Academy (DSA) er en eliteuddannelse på 2 år for sangskrivere og producere. Creators Fest er skabt af de studerende som et årligt event til at showcase deres musik. Om få år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første der oplevede de nyeste navne i den danske musikbranche.
Projektet er støttet af Tuborgfondet som støtter unge i at udleve deres drømme.
Byhaven Pumpehuset er en udendørs bar og spillested, der siden 2013 har leveret Københavns hyggeligste sommer begivenheder i en lille grøn oase midt i byen. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i baren, og vi er sikre på, at det bliver vidunderligt vejr, så der er ingen problemer der.

Mandag
19. jun 2023
dørene åbner
16:00
Showet starter
16:00
Pris
Fri entré