PUMPEHUSET og Livenation Præsenterer
CRAIG DAVID TS5 set + guest
2000F + JG + Serbern + John Vincent (JV)

Live Nation og Pumpehuset er stolte af at kunne præsentere et brag af en aften med ingen ringere end single-aktuelle Craig David som aftenens højdepunkt.

Sidst Craig David gav koncert i Danmark, fyldte han Falconer Salen, så det er helt eksklusivt, at vi kan præsentere ham i Pumpehusets intime rammer med hans TS5 set. I stedet for at lave en ’almindelig’ koncert aften har vi besluttet, at sætte alt ind for at gøre din februar mindre grå og meget mere laber. Vi krydrer derfor aftenen med vores yndlings dj’s, som alle har lovet at finde deres bedste 2 Step Garage og R&B frem fra gemmerne, og fyre op for et brandvarmt dansegulv, så tag fri hele natten og fest med os.

TS5 begyndte som et eksklusivt pre-party i Miami, hosted af Craig David selv i hans penthouse hjem, ”Tower Suite 5”. Craigs set kombinerer massive old skool hits fra R&B til swing beat, og fra Garage til Bashment, og til aktuelle House hits. Og med Craig Davids evne til både at synge, mc’e og underholde publikum mens han DJ’er, er TS5 lig med den perfekte fest.

Tjek footage fra hans TS5 Halloween Special her: https://vimeo.com/53169811

For Craig David er dj livet ikke ukendt grund. Før hans succes som 2 steppende soulprins, startede Craig som DJ, hvor han arbejdede i det britiske klub miljø. Derfra tog solokarrieren fart, og han solgte over 13 millioner album, havde 13 top 10 hits, med bl.a. 7 Days, Fill Me In, Rise & Fall – feat Sting, Slicker Than Your Average, Walking Away, Rewind (med Artful Dodger). Han opnåede også mange gange platin status i mere end 20 lande, og nu er han igen aktuel med singlen ’When The Bassline Drops’ feat Big Narstie. Singlen er blevet et hit på ingen tid, og Craig David har været i studiet og forventer at udsende nyt album med titlen ”Following My Intuition” i løbet af 2016. ”When The Bassline Drops” har for alvor slået fast at Craig David er tilbage i topform.

Vi kan slet ikke vente til vi skal feste med jer – jer der hørte ’Born To Do it’ albummet på repeat, jer hvis hjerter banker for UK Garage lyden, jer der elsker R&B og jer der vil være med til at skabe en uforglemmelig aften i Pumpehuset sammen med os. Som Craig David synger ’When The Bassline Drops you know what to do – report to the dance floor’.

Aftenens line-up vil ud over Craig David byde på blandt andre 2000F, JG, Serbern og John Vincent (JV) m.fl. Dørene åbner kl 21.00 (og vi starter festen med det samme)
Lørdag
20. feb 2016
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.00
Pris
315 Kr. + gebyr
2000F + JG
Placeholder image
Serbern
Placeholder image
John Vincent (JV)
Placeholder image
?>