PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Corrosion of Conformity

Corrosion Of Conformity der spillede på COPENHELL i 2018 gæster Pumpehuset 16. maj som en del af deres Europatour der starter den 24. april i Dublin. Spirit Adrift er med på touren som special guest. Billetsalget starter mandag 8. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Historien om Corrosion Of Conformity (COC) er en længere og lidt kringlet fortælling, hvis alle detaljer skal med. Men den kortere version er, at det lille band fra North Carolina, der oprindeligt spillede hardcore og punk, begyndte at blande en del mere stoner/blues-inspireret hard rock ind i deres aggressive udtryk, da guitaristen Pepper Keenan kom med. Hans første medvirken for bandet var på albummet Blind fra 1991, som oplevede lidt fortjent hype efterfølgende, men i 1994 - hvor Keenan nu også var gået hen og blevet forsanger - kom det helt store gennembrud med pladen Deliverance. To år senere kom Wiseblood med endnu mere kommerciel succes, og turne med blandt andet Metallica fulgte efter.

Med årene fokuserede Pepper Keenan dog i stigende grad på sin tjans som guitarist i Down, og i 2005 kom foreløbigt sidste COC-album med Keenan i front. Men, men, men... Down gik i stå og heldigvis for en masse fans kom Keenan tilbage til COC, som i januar 2018 udgav comeback-albummet No Cross No Crown.
Søndag
16. maj 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>