PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Slim0 + Francesca BurattelliCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.

Byhaven åbner kl. 15.00
Francesca Burattelli spiller kl. 17.00
Slim0 spiller kl. 19.00

Francesca Burattelli
Kl. 17.00
Den 10. juni 2022 udgiver den italienske sangerinde og komponist Francesca Burattelli sit andet album, “Battle Fatigue”, via det københavnske selskab Anyines. Pladen er Burattellis mest ekspressive og færdigformede udgivelse til dato og står som et ærligt og virtuost udsagn om kampen for liv og kærlighed. Med afsæt i sin syditalienske, katolske baggrund og ved hjælp af sang, rap og chant udforsker Burattelli kampen for kærligheden i et pop- og game-ificeret univers. I Byhaven under Copenhagen Jazz Festival 2022 kan du opleve Francesca Burattelli præsentere albummet solo.

Slim0
kl. 19:00
Efter trioens anmelderroste debut “sol i øjet” udkom i marts 2020, er slim0 blevet en kvartet. Kvartetten består af Mija Milovic, Lena Milovic, Simin Stine Ramezanali og Joalane Mohapeloa. Centralt er slim0s nerve og vitalitet – både i bandets numre og optrædener, hvor alle fire synger og spiller. Med en enestående intensitet, genrehybriditet og sensitivitet udfordrer slim0 lytteren rumligt og emotionelt. Bandets opsætning skifter instrumentering, fra levende ler-instrumenter lavet af billedkunstner/musiker Simin Stine Ramezanali til klassisk rockband-opsætning.Onsdag
6. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>