PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Pardans + Sofie BirchCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.

Byhaven åbner kl. 15.00
Sofie Birch spiller kl. 17.00
Pardans spiller kl. 19.00

Sofie Birch feat. Nana Pi: 'Holotropica'
Kl. 17:00
Den danske elektroniske ambient-kunstner Sofie Birch tager sit udgangspunkt i stemmer, lyde og vibrationers helende potentiale. Med afsæt i en improviserende tilgang til sine mange lydobjekter lader Birch lytteren indsvøbe i en nærmest drømmelignende klangverden, der virker både velkendt og fremmed på én og samme tid. Sofie Birch har i flere år arbejdet tæt sammen med andre kunstnere på tværs af discipliner i et forsøg på at komme tættere på kernen af menneskets krop og sjæl med udgangspunkt i hendes bachelor i lyddesign – samarbejderne tæller blandt andre musik til installationer med alt fra virtual reality til animationsfilm med folk som Baum & Leathy og danske Pernille Kjaer. Hendes nyeste album, “Holotropica”, udkommer i maj 2022, og her får hun følge af saxofonist, komponist m.m. Nana Pi, som også er med, når Sofie Birch optræder i Byhaven under sommerens festival.

Pardans
Kl. 19:00
Det københavnske rockband Pardans er tilbage med nyt materiale, som tager deres postmoderne og genreudfordrende stil til nye højder. Kvintetten bygger videre på den energiske, orkestrale postpunk, som den er kendt for, men introducerer også nye udtryk fra bl.a. popmusik og folk med inspiration fra ikoner som Ornette Coleman, David Bowie, Scott Walker og Captain Beefheart. Bandets koncert på Roskilde Festival 2019 blev belønnet med seks stjerner i GAFFA, mens det seneste album Spit & Image blev kaldt ”en af tidens bedste og mindst ensrettede danske rockplader” i Passive/Aggressive. For nylig vendte bandet så tilbage efter en længere koncertpause til et velbesøgt og velanmeldt show på hjemmebanen Mayhem. Pardans blev dannet i 2015 og har foruden at udgive to plader turneret flittigt i Danmark og Europa.Fredag
24. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>