PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Nuri + Bryggens Beat Club
Copenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.


Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.

Byhaven åbner kl. 15.00
Bryggens Beat Club spiller kl. 17.00
Nuri spiller kl. 19.00


Bryggens Beat Club
Kl. 17.00
Bryggens Beat Club er en ny klub for instrumental musik – et projekt der forsøger at bygge bro mellem jazz og hiphop gennem improvisation. Til hver session sammensættes et hold af musikere, DJs og producere til at skabe ny musik live uden nogen form for forberedelse. Til denne Copenhagen Jazz Festival udgave i Byhaven optræder Terkel Nørgaard på trommer, der senest har udgivet en plade med trompetist Ralph Alessi. Aage Johnson fra Orgelheimers er med på keys og effekter, producer Alfred Benedict på trommemaskiner og den femdobbelte vinder af DM I MIX, Dj Graded, er at finde på pladespillerne. Bandet er kurateret af Anthon Stacks fra Palmspree Records.

Terkel Nørgaard (trommer)
Aage Johnson (keys)
Alfred Benedict (maskiner)
Dj Graded (pladespillere)


Nuri (TN)
Kl. 19.00
Nuri er en tunesisk producer og percussionist, som nu er bosat i København. Nuri er en af ​​de mest lovende musikere inden for afrikansk futurisme og blander dyb bas og organisk perkussion med polyrytmiske grooves. Tidligere har han delt scene med navne som Clap Clap og Dengue Dengue Dengue og spillet på Roskilde Festival, Vinterjazz m.m.
I 2018 udgav han sit debutalbum på selskabet Shouka, som har fokus på både traditionel og mere nutidig elektronisk musik fra Nordafrika. Albummet ''Drup'' er en hyldest til den tunesiske kulturarv og samtidig en bro til andre traditioner fyldt med percussion og vokaler fra hele moderkontinentet, men også fra Asien, kombineret med digital bearbejdning for at udgøre en sammensmeltning af fortid og nutid. På scenen er Nuri en maskeret heksedoktor, der udfører et dybt ritual – en rejse til de mistede rødder i hjemlandet.
Lørdag
9. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>