PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Excelsior + Pamela AngelaCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.
Byhaven åbner kl. 15.00
Pamela Angela spiller kl. 17.00
Excelsior spiller kl. 19.00


Pamela Angela
Kl. 17.00
Duoen Pamela Angela er en i særklasse vibrerende størrelse, hvor eufori forskydes af konstante afbrydelser, mens aggressioner lader sig omfavne af romantik. Projektet er et samarbejde mellem kunstnerne Mia Ghabarou og Àslaug Magnúsóttir – begge studerende ved DIEM i Aarhus – der i et multifacetteret udtryk trækker veksler på både klassisk og elektronisk musik, performancekunst og dramaturgi – her møder hjertesorger den såkaldte akusmatiske musik. Live er gruppens optrædener præget af følelsesmæssig konfrontation i en altid-fremadskuende dynamik mellem musikken og et skiftende udvalg af medvirkende. For tiden er gruppen ved at bygge nye instrumenter, skrive manuskripter og fortsætte arbejdet på et nyt album, der udkommer senere i år.


Excelsior
kl. 19:00
Anja T. Lahrmann er en dansk komponist, producer og sanger, der opfandt sin musikalske persona Excelsior i 2015. Stemmen er ofte et knudepunkt i Lahrmanns værker. Hun tilgår komposition som narrative sekvenser, hvori vokale strukturer, melodiske linjer og akkordprogressioner udfolder sig sideløbende med digitale kæder og processering, som var det svungne stier i et landskab. Det nye album ”Fit For Fiction”, som udkommer i 2022, er en samling hybride sange, der tager form i spændet mellem meditative tilstande og bevægelser oplevet i naturen og i kroppen.Søndag
26. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>