PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Mikkel's Dream + EHM


Copenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.


Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.


Byhaven åbner kl. 15.00
Mikkel's Dream spiller kl. 17.00
EHM spiller kl. 19.00Mikkel's Dream
Kl. 17.00
Mikkel’s Dream er et nyt dansk band, der kombinerer rytmegruppen og guitarist Troels Damgaard-Christensen fra Collider med den eksperimenterende elektroniker Jens Aagaard (Tettix Hexer). Gruppens musik tager form som en udforskning af jazz og fri impro med afsæt i både smadret rock og Aagaard og trommeslager Mikkel Finks fælles kærlighed til sfæriske loops og ekstatiske synths, som den kommer til udtryk i de to kunstneres sideprojekt Disarmer. Mikkel’s Dream skræddersyer deres sjældne koncerter til både rum, tid og sted, så forvent en sonisk opdagelsesrejse, hvor alt er på spil.

EHM
Kl. 19.00
Brasilianske Marcela Lucatelli er en bemærkelsesværdig skikkelse, der forener ny kompositionsmusik, vokaleksperimenter og ofte politisk ladede performances. I trioen EHM skaber hun et kraftfuldt udtryk i mødet med trompetist Erik Kimestad Pedersen og guitarist Henrik Olsson – to musikere, hvis atypiske tilgang til deres instrumenter er det perfekte match til Lucatelli.

Søndag
3. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>