PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Birdie Omen + Smag På Dig SelvCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.

Byhaven åbner kl. 15.00
Birdie Omen spiller kl. 17.00
Smag På Dig Selv spiller kl. 19.00

Birdie Omen
Kl. 17:00
Det bliver et musikalsk topmøde, man ikke vil gå glip af, når supergruppen Birdie Omen spiller deres første officielle koncert i Pumpehusets Byhave. Som en del af årets Copenhagen Jazz Festival samles seks markante musikere fra og omkring det københavnske jazzforum til en aften i de soniske udforskningers tegn. Birdie Omen består af trommeslager Silas Tinglef, Simon Toldam på klaver/keys, bassist Anders Christensen, sanger Ane Trolle, Mads Hyhne på trombone og Ned Ferm på saxofon og fløjte. Sammen skaber de et intimt rum for skiftende, improviserede numre, hvor tillid, åbenhed og indbyrdes kommunikation mellem musikerne og deres instrumenter er i højsædet.

Smag På Dig Selv
Kl. 19:00
Har du nogensinde overvejet, hvordan et mash-up af din yndlings techno-DJ, din fars jazzhelte og din lillebrors black-metal-favoritter ville lyde? Den københavnske jazz/punk-trio Smag På Dig Selv er måske svaret. Siden 2018 har SPDS med sit primale set-up udforsket instrumental eufori og hidkaldt de bramfri og dansable kræfter, der opstår, når saxofoner og trommer smelter sammen i genrenedbrydende vildskab. Med poetiske indslag og industrielle rekvisitter, sætter de gang i festen på tværs af generationer.

Albert Holberg (trommer)
Oliver Lauridsen (sax)
Thorbjørn Øllgaard (sax)Mandag
4. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>