PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: Amalie Dahl's Dafnie + BarylCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.

Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.Byhaven åbner kl. 15.00
Baryl spiller kl. 17.00
Amalie Dahl's Dafnie spiller kl. 19.00


Baryl
Kl. 17.00
Baryl spiller originale kompositioner af bandets vibrafonist Viktoria Søndergaard. Musikken er skrevet med fokus på at udfordre og lege med lytterens forventninger til jazzmusik. Baryl giver dig venlige og legende melodier, enkle og skæve rytmer, din hverdags pulserende liv, et øjebliks ro og eftertænksomhed. Bandet skaber tilsammen sprudlende og uforudsigelig musik og vandt Jazzkonkurrencen 2022 i maj i år.


Amalie Dahl's Dafnie (NO/DK)
Kl. 19:00
Dafnie er et friskt og energisk pust på den skandinaviske jazzscene. Kvintetten former og farver Amalie Dahls stærke og melodiske kompositioner, der har improvisation og lydhørhed som de to vigtigste elementer. Musikken er både melodisk og harmonisk, formfast og samtidigt åbn, avantgarde og eksperimenterende, uden nogensinde at miste sin røde tråd og sin særegnethed. Musikken kan associeres med andre bands som Hanna Paulsberg Concept og Anna Högberg Attack. Musikerne er baseret i Trondheim og København, og er at høre i andre projekter som “I like to Sleep”, “Kongle Trio”, “Skurkar”, “Bliss” og “Trondheim Jazz Orchestra”.
Torsdag
30. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>