PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival: AySay + GirlcrushCopenhagen Jazz Festival og Pumpehuset slår dørene op til en vildtvoksende musikalsk oase midt i storbyjunglen fra 24. juni til 9. juli. Kom ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ og mærk luftbølgerne af grænsesøgende, nyskabende og til tider totalt udsvævende musik.Byhaven ligger i Studiestræde og har åbent hver dag fra kl. 15:00 under Copenhagen Jazz Festival, så læg vejen forbi for at tage et break og tanke op på festivalstemning, street food fra Hooked og et køligt, velvalgt drikkevaresortiment.

Byhaven åbner kl. 15.00
Girlcrush spiller kl. 17.00
AySay spiller kl. 19.00

Girlcrush
Kl. 17:00
Girlcrush er charmerende og spydige punk-rebeller. Med deres minimalistiske punk fortæller Girlcrush historier om psykisk sygdom, queer kærlighed og sex set fra et queer og feminint perspektiv. Flade trommer, forvrængede guitarer og skarpsindige queer-feministiske fortællinger udgør kernen i Girlcrush’s musik, og over simple akkorder og catchy korstemmer synger bandet om at være en The Cure-elskende “Emo Kid”.
AySay
Kl. 19.00
Sangerinde og komponist Luna Ersahin er født ind i et liv med to kulturer som afsæt. Med en dansk mor og en kurdisk far fra Tyrkiet, hviler der i hendes stemme en fortælling om helheden i de to halvdele. Som frontkvinde i AySay er det det samme budskab, der udleveres i et fængslende lydunivers, hvor østlige og vestlige traditioner blandes; saz og darbuka møder elektroniske produktioner, mens østlige toner sunget på dansk glider over i tyrkisk i flydende overgange. Med Aske Døssing Bendixen på analog og digital percussion, og Carl West Hosbond på guitar, er AySays poparrangementer moderne folkemusik i form og fortælling. ”Su Akar” er titlen på AySay’s første fuldlængde album, som er udkommet november 2021. Til denne koncert i Byhaven spiller trioen i udvidet besætning som til deres deltagelse på Roskilde Festival 2022.Lørdag
25. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>