PUMPEHUSET Præsenterer
Collider

Koncerten med Collider er desværre aflyst. Billetkøbere får automatisk refunderet deres billetter af Billetto.

Danske Collider er endelig tilbage med nyt material, og det skal fejres, når bandet med den perfekt grumsede blanding af shoegaze, indie og punket rock spiller koncert i Pumpehuset den 8. december 2022. Det bliver en helt særlig og ikke mindst festlig aften.

Colliders nye EP hedder ”Excessively Worthwhile” og viser en tydeligere og mere kondenseret side af bandets sangskrivning. Sangene er født ud af Colliders sprudlende og charmerende univers, hvor den tidligere udgivelse var maksimalistisk sammenhængende værk, er der i den nye musik skåret ind til benet. Det hektiske er byttet med en oplevelse af et band, der hviler mere i sit eget udtryk, et band der tør finde ind til kernen af sin sangskrivning. Hver sang på EP’en er følsom på sin egen måde og afbalanceret. Det vidner første single ”Figuring”, som er en energisk og længselsfuld twee-pop genistreg.

Collider blev grundlagt af Mikkel Fink, Johan Polder, Troels Damgaard-Christensen og Marie Nyhus Janssen i 2015 efter Troels introducerer Marie til sine barndomsvenner. Synergien mellem dem boblede da de sammen flyttede ind i en trashy, gul lejlighed i København, og når man bor sammen, er det kun et spørgsmål om tid, før tingene kolliderer – og at lave banebrydende musik blev en livsstil for bandet.

Support: Mavourneen
Den alternative rockduo Mavourneen består af Hans Gustav Björklund Moulvad på vokal og guitar og Benedicte Pierleoni-Nielsen på trommer. Duoen er netop blevet færdige med deres debutalbum, Submassive, som er produceret og mixet af Nis Bysted (Iceage, Liss, First Hate, Baby In Vain). Sangene centrerer sig om frihedsfølelsen af afmagt og om den submissive tilstand i alle sine former og vinkler, og lyder som et moderne og avantgardistisk svar på nutidens rockmusik.

Ordet Submassive blev opfundet for at beskrive følelsen af at finde frihed i underkastelse og mangel på valg. Som at dykke under havets overflade for at se du svæver højt over dybet. Albummet blev skrevet rundt om denne paradoksale følelse af at finde frihed i begrænsning. Med kun to mennesker på scenen udfolder Mavourneen sig live med en grandios og eksperimental mur af lyd og en unik intensitet blandet med Hans Gustavs store, rå og samtidig intime stemme i et poetisk tekstunivers. På albummet har de dog udvidet deres instrumentering og deres produktioner betydeligt, med både synthesizer, strygere, kor, kirkeorgel og percussion.
Torsdag
8. dec 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
165 Kr. + gebyr
?>