PUMPEHUSET Præsenterer
CODY

Koncerten er flyttet til den 26. juni. Billetkøbere modtager direkte besked fra Billetlugen.

Den anmelderroste kvartet CODY er klar med syvende udspil ‘Win Some’, bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album, der er sat til at udkomme i januar 2020. Orkestret udsendte for nylig den flotte første single ‘HBTO’, og nu annonceres så en dansk forårs-turné på fem datoer, der afrundes d. 25. april i Pumpehuset i København.

Titlen på CODYs nye album er ‘Win Some’, og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før: CODYs altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. ‘Win Some’ er som forgængeren ‘I’ll Ride With You’ fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.).

Siden debuten i 2009 er CODYs lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008, og bandet udgav deres debut-EP ‘Cody’ og debut-album ‘Songs’ i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP’er, som alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. CODY er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album ‘Win Some’ afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af ‘Win Some’, men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. ”In the end you win some”.
Lørdag
25. apr 2020
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
175 Kr. + gebyr
?>