PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
CODY

Titlen på CODYs nye album er ‘Win Some’, og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før: CODYs altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. ‘Win Some’ er som forgængeren ‘I’ll Ride With You’ fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.).

Siden debuten i 2009 er CODYs lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008, og bandet udgav deres debut-EP ‘Cody’ og debut-album ‘Songs’ i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP’er, som alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. CODY er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album ‘Win Some’ afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af ‘Win Some’, men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. ”In the end you win some”.

Support: HAAB
HAAB er et indieband med Hannah Sommer i fronten. Deres lyd er et spændende genremix, der munder ud i poetisk dreampop. Universet er fint og sårbart samtidig med at det kulminerer med en mørk og rå tyngde. Deres seneste single Gravel Pit har rundet 85.000 streams på Spotify. I tæt samarbejde med producer Søren Vestergaard udgiver de deres debutalbum i 2021.

NB! Den oprindelige koncert med CODY er pga begrænset kapacitet blevet delt i to koncerter. Billetkøberne har modtaget direkte besked. Koncerten kl. 21.15 er udsolgt, men der er stadig billetter til denne koncert, der starter kl. 18.15.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Lørdag
5. dec 2020
dørene åbner
17.30
Showet starter
18.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>