PUMPEHUSET Præsenterer
Asta Fall + Select Captain

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

SELECT CAPTAIN
Select Captain er synonym med den Københavnske sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med en forkærlighed for 50'ernes beatpoeter og et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers.

I sommeren 2016 indspiller Select Captain sit kommende album med producer Søren Vestergaard (Mini Me Records). Foruden tiden i studiet, er det i foråret blevet til tre succesfulde supportjobs for amerikanske The Lone Bellow på et bl.a. udsolgt Lille Vega. Anden single fra det kommende album hedder “Out of The Way” og er ledsaget af en flot video skabt af A90

ASTA FALL
Asta Fall er et projekt af DJ og producer Mikkel Sönnichsen. Projektet bevæger sig i et elektronisk univers og har bl.a. været udgivet på Sound of Copenhagen. Noisey kaldte nummeret Justice Done for ‘… the most poetic release of 2015’ og med et frisk mix udgivet af det tyske magasin KALTBLUT repræsenterer Asta Fall en sprød elektronisk lyd fra undergrunds-københavn.
Torsdag
16. jun 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>