PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
Clean Bandit
Borneland

Clean Bandit har i løbet af det sidste halve år fået en hurtigtvoksende fanskare og har domineret hitlisterne i hele Europa. Den engelske firkløver slog igennem i starten af året med sangen Rather Be, der lå nummer 1 i fire uger i træk på den engelske single hitliste, har været i heftig rotation på P3 og musikvideoen til nummeret er blevet set over 64 millioner gange på YouTube.

Clean Bandit har lige udgivet deres debutalbum New Eyes, som debuterede på førstepladsen på den engelske hitliste Top 40 Dance Albums. Bandet producerer selv deres musik, som består af en mix af klassiske elementer, house og elektronisk musik.

Sidste gang bandet gav koncert i København, var der så stor efterspørgsel på billetterne at koncerten blev flyttet fra Ideal Bar til Lille Vega og bandet har varmet op for store navne som blandt andet Disclosure, Basement Jaxx, London Grammar og Alt J.

På trods af at det kun er en måned siden at Clean Bandit lagde vejen forbi Danmark, vender bandet allerede tilbage til efteråret. I takt med deres stigende danske popularitet bliver rammerne for deres koncert endnu engang forstørret, når de giver koncert i Pumpehuset 12. november.
Onsdag
12. nov 2014
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
155 Kr. + gebyr
Borneland
Placeholder image
?>