PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Clean Bandit

OBS: Det er med stor beklagelse at Clean Bandit ser sig nødsaget til at udsætte deres koncert til 2017. Du kan få refunderet din billet ved at tage kontakt til Ticketmaster.

Unfortunately, due to unforeseen circumstances, we are going to have to reschedule our European Tour to early 2017. Our London show will go ahead as planned but all other shows will move to next year. Please contact your ticket retailer for details regarding refunds. We’re really sorry to make you all wait a bit longer to see us live but we promise to make it the best show worthy of the wait!


Cambridge-kvartetten Clean Bandit slog igennem i 2014 med kæmpehittet "Rather Be”. Singlen lå nummer 1 i fire uger i træk på den engelske single hitliste og affødte en Grammy for bedste dance-indspilning. Lige nu er kvartetten aktuel med ”Tears”, hvor Louisa Johnson, vinder af det britiske X Factor, er gæstevokalist.

Clean Bandit består af brødrene Jack og Luke Patterson samt Grace Chatto og Neil Amin-Smith. Sammen fusionerer de klassiske strygere og elektronisk house-musik, og de har varmet op for store navne som Disclosure, Basement Jaxx og Rudimental.

Kvartetten har ingen fast forsanger, hvilket giver frihed til at arbejde med forskellige kunstnere. Jess Glynne har sunget på både ”Real Love” og førnævnte ”Rather Be”, og i april blev det offentliggjort at bandet arbejder med Sean Paul om det kommende album.

Clean Bandit er nu klar til at tage deres unikke mix af klassiske elementer, house og elektronisk musik med på endnu en turné, der løber af stablen i efteråret. Og der er en dansk oktoberdato med i planerne.
Onsdag
12. okt 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>