PUMPEHUSET Præsenterer
Clara Sofie + JÆRV

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

 

JÆRV

JÆRV har netop spillet en mageløs koncert på dette års Live Camp på Smukfest. Med en anmelderrost debut EP fra marts har sangerinden over sommeren turneret med sit band og spillet på bl.a. Midsommer, Trailerpark, Stella Polaris og Smukfest.


Soundvenue placerede JÆRV's koncert fra Trailerpark på deres TOP 3 den dag, hvilket siger en del om denne unge kvindes talent.

Torsdag
1. sep 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>