PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Copenhagen Jazz Festival presents The Awakening feat. Anthon Stacks & Astrid Engberg

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________
Copenhagen Jazz Festival presents
The Awakening feat. Anthon Stacks & Astrid Engberg


Under overskriften “The Awakening” står den prisbelønnede DJ, musiker og producer Astrid Engberg og DJ og pladebutiksindehaver Anthon Stacks for et susende kig på jazzhistoriens fortid, nutid og eventuelle fremtid. Koncerten, der har form som et live DJ-sæt, finder sted under temaet Jazz Remixed.


Astrid Engberg er i år nomineret til Steppeulven som Årets Producer for debutalbummet “Tulpa” (2020). Kompositionerne på pladen udspringer af Engbergs simple skitser skabt på samplere og synthesizere, før cello, violin, kor ensembler, tuba og et virvar af danske jazzmusikere blev inviteret til at akkompagnere hendes univers, herunder trommeslager Jonathan Jull Ludvigsen og pianist Jonas Cook (Athletic Progression), saxofonist Sven Meinild (tidl. The Asteroids Galaxy Tour) og sangerinde Berrin Bas (Tuhaf). Pladen indskriver sig som en dansk pendant til i en international tendens. Lige nu udforskes og udfordres jazz-genrens gængse metoder af en ny generation af musikere. Inspirationer fra hip-hop, house og afrikanske rytmer inkorporeres i en jazztradition, hvor netop det udforskende altid har været en del af DNA’en. Det samme gør sig gældende i Engbergs virke som DJ.


Anthon Stacks er ejer af pladebutikken Palmspree på Nørrebro, en del af kollektivet Super Bad Disco samt mangeårig DJ og radiovært, bl.a. på programmet “World News” på internetradioen Heartbeats. Showet præsenterer hver uge en samling ny og eklektisk musik fra verdens små hemmelige scener, og i hans DJ-sets kan man finde en stor blanding af alt fra ambient til jazz, afro og broken beat.
Torsdag
22. apr 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>