PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
City Of The Sun

Koncerten med City Of the Sun den 30. april 2020 i Pumpehuset bliver udskudt.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato, men behold din billet da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads. Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere info.

Amerikanske City Of The Sun leverer lige præcis den eksperimenterende instrumentale sound, du ikke vidste, du gik glip af! Oplev dem live i Pumpehuset torsdag 30. april.

New Yorks powerhouse-trio har ændret på opfattelsen af instrumentalmusikken, og tiltrækker en helt ny generation til genren. City of the Sun, der blev dannet i 2011, består af guitaristerne John Pita, Avi Snow og perkussionisten Zach Para. Bandets lyd er påvirket af en række forskellige genrer, herunder indierock, amerikansk folk, flamenco og blues; det er blevet kaldt verdslig, filmisk, en blanding mellem Rodrigo y Gabriela og Explosions in the Sky.

Bandet har skabt deres signaturlyd ved at spille NYCs gader og stræder tyndt. De fik større opmærksomhed ved at optræde på forskellige TED talks konferencer, og Sofar Sound Sessions rundt omkring i US, samt poste forskellige livevideoer fra diverse eksotiske steder i verden. Bandet har bla. turneret sammen med Peter Bjorn og John, G. Love og STS9, og nu kan de opleves i Danmark.
Torsdag
30. apr 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>