PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
Cimorelli
Mads Christian

Den californiske søskendesekstet Cimorelli har blandt mange andre hits fortolket Lukas Grahams '7 Years'. Til november optræder pigegruppen for første gang i Danmark.

Cimorelli består af de intet mindre end seks søskende Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren and Dani, der er mellem 16-25 år gamle. De dannede deres egen sanggruppe i 2007 og begyndte at give koncerter i det nordlige Californien.

I 2009 blev de opdaget af en talentspejder fra Universal, som tegnede kontrakt med dem efter at have set deres fortolkning af Miley Cyrus’ "Party in the USA". Og med en pladekontrakt i hænderne flyttede Cimorelli'erne til Los Angeles med deres fem brødre.

I dag er den seks søstre store gruppe lidt af et fænomen, med over 900 millioner visninger på YouTube og små 4 millioner faste abonnenter, og fanbasen er vokset støt siden gennembruddet i 2013, hvor de modtog Teen Choice-prisen for "Web Star".

Ud over at have indspillet mere end 300 YouTube-videoer – med fortolkninger såvel som originalmusik, har Cimorelli udsendt fem EP'er, og i maj fulgte deres debutalbum, 'Up All Night', langt om længe – og senere på året tager de på verdensturné.

Cimorelli har for nylig fortolket danske Lukas Grahams verdenshit, '7 Years' (se nedenfor), og mon ikke der bliver plads til dét og mange andre, når de amerikanske søstre til november giver deres første danske koncert nogensinde?

Aftenens support kommer fra Mads Christian, en ung dansk sanger, guitarist og sangskriver, som blev et idol for mange gennem sin deltagelse i X Factor 2016. Mads Christian har siden X Factor spillet et stort antal koncerter rundt om i landet og i øvrigt brugt tiden på at udvikle sit personlige musikalske udtryk.

Mads Christian står således nu på egne ben og i samarbejde med flere anerkendte sangskrivere og producere er en række helt nye og spændende numre på vej. Du kan helt sikkert opleve nogle af disse, når han spiller support for amerikanske Cimorelli d. 9 november i Pumpehuset.
Onsdag
9. nov 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
Mads Christian
Placeholder image
?>